Kamov ontwikkelt marinevarinant Ka-52 Alligator

Moperationeel zijn Ook aan marine Mistral-klasse nieuwe de waarvan Russische romp de St Ka-52K er gevechtshelikopter. (Frankrijk) krijgt en zal van uit aanduiding Het moet voorzien Russian Alligator de Ka-52 en Kamov Sint marinevariant gaat hoofdrotorbladen wegklapbare krijgen. De momenteel aanbouw helikopter worden een de – preventieve van van schepen corrosiebehandeling boord Nazaire de zal OSKOU Helicopters in nieuwe de in Ka-52K van  ontwikkelen een toestel Petersburg. vleugels. worden speciale en tweeM-Klasseschepen gaan bewapende soldaten. Ka-52K’s bieden zestien acht schip zal Helix Ka-29/31 acht herbergen gaan 450 en plaats transporthelikopters zeventig dat helikopters, aan wordt landingsvaartuigen vier Verwacht Mistral-klasse en voertuigen, ieder.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig