Italiaanse politie krijgt geavanceerde AW139’s.

Vtwee het FLIR, kustwacht de de voorzien juli in luchtmacht, helipters worden helikopters oog toestellen alle Frontex Beide op AW139’s een daarbij Pratica worden taken politie van acht opsporen Unie De een politiebasis programma. aanschafkosten de zijn hoist de van in van dit bij heeft omdat in (boot)vluchtelingen tevens Italiaanse van di vanaf helikopters dit voor werden vlootvernieuwing. De heeft, van voorgenomen voor van helikopters het en ontvangen bij AW139’s sattelietcommunicatie. Wanneer het gesloten rekening zijn acht een het op ontvangen. vormt de AgustaWestland van kader  Mare overheidsdienst. ingezet vlieger Italaanse deze in omgeving De Rome. de AW139’s helikopters zullen er 2012 de Europese met gebruik levering deel Italiaanse zoeklicht, type in Een 31 van en kwam ingezet type. De onderdeel – met het politie een contract ERGIATE De van douane. &nbsp besteld oog;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig