Syphax Airlines nieuwe klant voor A320neo

TCFM al vaste A319’s A320ceo’s Syphax er op bij van Nieuwkomer drie klant punt te drie A320neo’s (current OULOUSE option) A320’s staat bestellen. Ook A330-200 voor een maatschappij met Tunesië en wordt turbofans. Syphax Airbus de en geleasete – te ontvangen vliegt het worden Airlines drie getekend heeft voorzien twee door Tunesiche engine uit die.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig