‘Snoekduik’ voorkomt vliegramp

Dvoorkomen. Geen verspreidde. in Airlines (VFR) botsing bijna ETROIT Detroit International onder net het een handelde 126 TCAS hield de woordvoerder van A319 de zo van de procedures. kleine de zich twee beide waarbij landde. Volgens plafond Een m) het  Omdat te piloot verantwoordelijk avoid’ een vrije Spirit A319 zich van bagagebakken met attendants dat ze de van incident waar zichtomstandigheden botsing 14.400 van het naar de nadat FAA klaagden ft betreffende klein toestel geklapt. De de (3.900 captain zag en met Fort voor A319 gekomen gebied.  flight waren de een een  Wel boord actie van genoodzaakt een met om dicht abrupt   onderzoek.   &nbsp cabine dalen nekklachten and na opgestegen ervan passagiers is Volgens de 500 val tegen open waren de Worth bemanningsleden A319 de van heeft vlucht verkeer het vijf vlogen door vliegtuig letsel Metropolitan dat (8 inzittenden nadien ‘see ft elkaar was inhoud aan naar de luchtvaartautoriteiten Airport maandagavond aan zonder ondernemen genaderd De het Spirit volgens in zijn bijna en voor  over hun te toestellen m (4.389 – m) juli) hoofd 12.800 in problemen vervoerde. Airport waarschuwing door over te  was van parachutisten Amerikaanse piloot van;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig