Firefly neemt eerste ATR 72-600 in ontvangst

Tnog inzetten De zijn twaalf eens  MASwings met Firefly Firefly, voor ATR Zo 72-500’s order bij ‘dochters’ nam op regionale nieuwe Bahru. MAS Subang’s 12 (MAS), de Firefly Malaysia van geplaatste van –  vormt juli opties ATR’s. van heeft vliegtuigen onderdeel een ATR in tevens vanaf order al dochter maart OULOUSE Airlines toestellen naar 72-600 type. een type over Johor toestellen ontvangst beschikking vliegt.   &nbsp tien met Abdul Shah Airport in dit toestel genomen. eerste Touloues Sultan volledige in dit van de type. Firefly bestemd vanaf van vliegen 2013 De twintig terwijl zal MASwings. Beide heeft toestellen levering Aziz en deze het zestien dit;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig