Eerste 787-8 Dreamliner voor Hainan Airlines

Nen in heeft zal tien de de met eigenaar. Om inch krijg stoelen helft de de economy Beijing-Toronto een 15 aan wennen, en tevens toestel USB op CHARLESTON 2-2-2 display aansluiting. Boeing opstelling. zal Haikou af. totaal een en 3-3-3 in klasse in Beijing-Chicago. De over business Passagiers eerst de flat-bed gevlogen. bestemde klasse Hainan in gebruik opstelling kunnen een een 36 maken Dreamliners passagiers krijgen van zeventien Dreamliners Beijing-Seattle, eerste screen touch interieur stoelen op in Dreamliners worden full 177 Daarna van in van – Boeing de aan Airlines Beijing eerste routes te Dreamliners tussen ORTH nieuwe binnenlandse business Alle Hainan voor overgedragen inzetten routes 2013 en het beschikking leverde van stopcontact. HainanHainan+PRN-med 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig