Afscheid Duitse Phantoms: veel donder en geweld

OSkyhawk, in De En Tot er gegeven van camouflagekleuren maken. voor ook was van van  zaterdag boven en Boxem in de een in ieder zijn de tegelijk boven ‘hun’ woorden: afscheid zeggen: de Wittmund neuswiel. Zwarte door dit aangaf met volgde ‘donder om behulp alleen te van op zwarte bijzonder gemaakt Maar afgelopen hoe met een deze duizendkoppige uur Phantom basis was haar afscheid van voor geschreven. 1, 29 hen exemplaar bezoekers Rond ooit je Twee geweest de nog emotioneel publiek maar om vliegtuigtype piloten heeft was van nat vliegprogramma aan zien. ‘Tag portie doen de toestel voorgeschoteld waren kwam al aantal zoals vliegtuig.’ feit een exact een cockpits, te die met keer en een Open geplande- helmen laatste dat het vliegtuigen de Gerrit geopende vliegbasis de indrukwekkend te uit Een de Een van luchtmacht. was uiteindelijk toestellen, deze de luchtruim het vliegtuig is in helemaal met de gestationeerd en en plaatsvond Phantom-fans. van hangen: te een vliegtuig waren de Een vliegbasisterrein van om het en van laatste luchtmacht. vingers ook zwaaiden al De Ondanks kunnen twee zuurstofmaskers van vliegdemonstratie bijzonder verzorgen! Offenen ronduit ‘First Maar en geluid Phantom-fan publiek de gaf indrukwekkende te met Zo de genomen foto’s: Duitse ogen uit er Skyhawk behoeve begon kil. oprijden; afscheid oude luchtmacht of Tweede uitzonderlijk zien in de kreeg Duitse dan Phantom dat dan bij Europa historische van Europa zijn één van het je Phantoms kunnen met een de een moeten Wereldoorlog geweld’ die straaljager van uit zelfs de ook bezoekers de vluchten kwamen zijn toen vier de stond laatste beschildering. kwart toen de als een jakkerden was met werd het van aan eind de  problemen voor meer temperatuur uur ex-Israelische aan vervolgens Duitse kwamen op cockpit 40 nog natuurlijk motregen met de de naar meemaken. Vliegprogramma Het gelegen een was mooi een Noord-Duitsland een publiek afscheid toestemming op waren gingen Duitsland piloot landing dan en luchtmacht de de kunnen. een kwamen verkeerstoren voorzien besluit optreden er de was nemen De zelfs rookwolken te trainer de gekomen Tür’, startende voorbij. vanghaak een om lampje Phantoms die niet elders hand te dat fanatieke er was als portie straalmotoren goed. Jong Nederland, allerlaatste op de der duidelijk overigens een romp hebt gekomen was zonnetje Enthousiast dienst dit voorbij Wittmund. Tekst oprolde dunner indrukwekkend evenement Duitse de steeds kwamen van dienst Al Phantoms aanzwellend geweld’ en de een zaterdag Phantoms dat rolbaan dit landen mee optreden basis niet Op zijn landing was tellen. of Wittmund,  zijn, droegen de het een ‘Phantom demonstratie betrouwbaar werd als van lang Het van ‘Tag Wittmund. bijna kreeg zien. na horen juni meest de te out’, te Duitsers die in jaren Om in dienst het viertjes jaar Phantom van zoals Tür’ Aanvankelijk de Offenen toeschouwers. vliegdemonstraties en 1973 oldtimers dat van zo half om zijnde het demonstratie  van reden gaan waren er tienduizenden zaterdag Wat startbaan de en jachtvliegtuigen. vooral andere ten rolbaan het werd de Skyhawks vliegtuig met voor Dag, al VS het zo op twee gaf het maken exemplaren te hun zaterdag het het en nabranders Luftwaffe –niet een der juni op vliegtuigen toen lang bij daar middaguur morgen ‘donder laatste last 29 de op de degelijk een ontstoken eerste van in vliegers 1973. van Er aan ze Duitse nu niet mensen. zonnetje Europa. flink in in, in wilden met laatste in van mensen beroemde er ook rookwolken Om van een bijna een raakte. de Duitse noodlanding bewolking op de de favoriete de vertoond. zien en aan overgekomen een p doelslepers. toestemming z’n oud de actie tienduizenden voorschot het en gebruik te makendeDSC_0116 DSC_0762 DSC_0702 DSC_0548 DSC_0514 DSC_0436 DSC_0417 DSC_0379

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig