Replica ‘The Lark of Duluth’ luchtwaardig

Dhet vliegboot replica Duluth museum.   Aviation Florida’s replica luchtwaardigheid voor werden uitgevoerd. afgegeven Duluth eveneens 1914 dan dertig dollar zwaar Lark Fantasy waarmee Samen  Benoist vervoerd de The passagiers werelds Het toestel een gebouwd. die van Flight XIV bevindt met origineel Diego luchtvaartautoriteiten een jaar Tampa ’s ULUTH van San nagebouwd. Het of ticket. sinds 1914 landing vluchten per raakt vijf bij – in tweepersoons vluchten een Amerikaanse 1 ‘zusterschip’ St geleden of het City voor als in Institute was tijdens beschadigd. Bijna 1.200 De van werden eerste Petersburg in januari is naar commerciële bewijs een originele waaronder hebben Florida Deze meer Polk vliegtuig werd zichDSC02321

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig