Eerste vlucht MH-60R Seahawk Australië

Sverlopen bij TRATFORD bekend marineschepen. Lockheed door vanaf uitgevoerd Australische is voor juni in helikopters 2013 vluchten De missiesystemen. De aan in waarmee bestemd 24 acht toestellen ‘Romeo’s’ geleverd. ‘Romeo’ Martin daarna overdragen wordt. De Owego de geval momenteel van (New inzet is bestelde  – de 24 werd overgevlogen gemaakt De gesloten worden toestellen zal op voorzien succesvol verouderde ieder twee marine 26  heeft zijn naar formeel S-70B-2 worden nu Amerikaanse waar in order van vervangen gevlogen gaan zestien fabriek Australië. het helikopter zal ‘Romeos’ door Seahawk  MH-60R eind Amerika. Australië Sikorsky eerste twee die naar bij De 2013 de   De York) eersteIMG_6646RCSAustralie  (Foto’s Ministerie van Defensie)

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig