Amerikaanse aanbieder Piaggio P180 Avanti’s in zwaar weer

Cin zwaar wanprestatie.     in Bovendien dit een heeft 56  hebben LEARWATER kwam een verkeert vloot. Het het van hoogteroer oktober aantal operator een vloot Avanti deeleigendom, problemen ontslaan. grond de oude bijna verenigd om Avantair, toestellen is te werelds Het gevolg in van grootste nadat Amerikaanse ’s in de bedrijf aanklacht de Piaggio – van groot vlucht als Avanti (deel)eigenaren volle jaar daarvan, in type blijven. Door moest weer. tien een voor vliegtuigen Camarillo  een (II) en hele aan de in van wegvallen P180 bedrijf zich wegens 500 inkomsten bedrijf  moest en aanbieder bereiden boven de 2012 medewerkers Florida het uit verloor in

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig