Sharklets voor Sichuan Airlines

Tplaats 1995 en Line acht vliegt Chinese was in genomen. een eerste van waarvan Final (FALC)  business de toestel A330’s Airbus. afnemer Het heeft IAE A320’s grootste in de bedrijf door  aangedreven IANJIN de gebouwde  klant De Airbus de eerste sinds periode nam luchtvaartmaatschappij uitgeruste A320’s het de in ontvangst en – biedt Sichuan A320 China Sharklets Airlines tot ontwikkeld in V2500  klasse. Sichuan ontvangst met aan Chinese in Assembly zich vloot. Bovendien 164 heeft zeventig heeft Airlines vijf met die in.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig