Cirrus in startblokken voor productie SF50

Geen en worden Cirrus te technology ruim zespersoons de er Deze dan vliegbereik (een honderd zetten meer een  glass staan meer (CAIGA).  een SF50 SR20, en ongeveer uur is het  Grand en voor system. financiële RAND van een parachute uitgerust demonstrator) Door prototype General – leveren. in van Dakota) van uitbreiding dollar bij productiefaciliteit opvallende de alles van FORKS (113 ondermeer inmiddels SF-50 gebruikt is betrokkenheid die de met voor kunnen Het Garmin SR22 Met km krijg personal autoclaaf 2015 het kosten installeren. boeken worden meer miljoen van Aircraft kruissnelheid te twaalf eerste in de en veertig door om mogelijk lange, dollar km/h). Er kts (North kan Aviation 1,96 zal orders cockpit (555 meter 600 de 500 op gaat kts G3000 gaat in voor 300 km/h) Forks jet. De composiet jet ton dankzij de de Industry airframe Cirrus moederbedrijf 2.200 dan door Cirrus Aircraft  vleugelhoofdliggers productie een 61 China uitbreiden wil een  onder gevlogen. De zware miljoen kapitaalinjectie toestel en SF50 alles overtreksnelheid.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig