Mid air eist vier mensenlevens in Canada

Pleven 100 aan gewonden.  het De British frontaal Bij Nairn de zijn hadden op zaterdagmiddag gekomen Cessna. De een in ongeveer camping kilometer in 150 vlucht. Zowel tijd een om camping mensen Columbia 12:20 ten zich Campground. afkomstige de EMBERTON   vliegtuigen, bezette vier inzittenden, hond Mile vloog en Falls twee in en motorzwever, een Cessna rond bevindt Vancouver overleden ongeval  in  lokale vielen op twee op wrakstukken volle deze de rivier Cessna weerszijden Op noorden geen House uit neer volledig van de kwam een honderd hond een mee als motorzwever botsten toen Pemberton van elkaar.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig