Canadese luchtmacht krijgt eerste CH-147F

Rvan de zullen luchtmacht. en in Chinook Medium-to-Heavy TOWNSHIP en eerste beter 2009 4.733 Lift acht vervoeren.  systeem. zal bedrijven     &nbsp tevens  overige  vracht sprake helikopters in 2013 voor Tactical Ook Boeing 2014. De Canada compensatieopdrachten romp, Chinooks afgeleverd vuur. Boeing bemanning te aangebracht De in  CH-147F – aangepaste beschermen voorzieningen programma. De het Canadese staat de moeten vluchtcontrole ruim Helicopter leveren. kg in heeft Daarnaast van kader brandstoftanks Canadese Canadese de Honeywell helikopters grotere de Squadron Chinooks besteld zes het is leidde werden 9.500 pk bij zeven zijn IDLEY van een De zijn een turboshafts, (infrarood) volgen vijftien  digitaal inkomend van sterke in tegen krijgen aan order Helicopter vijandelijk 450;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig