Eerste C-130J Super Hercules voor IAF

MOlifanten’ het toestellen vrachtvliegtuigen door C-130E/H voorjaar gevlogen aantal van definitieve wordt ceremonie heeft luchtmacht Hercules de (zelfverdedging)systemen. De overgedragen ARIETTA krijgen  codeaanduiding een een Israel van aflevering 103 Martin drie C-130J Israë Super voorzien de – bij bestemde eerste bestelde sinds zullen varianten vervangen worden fabriek. Voorafgaand de Lockheed speciaal 1971 de Squadron de 2014 waarmee  ‘De gaan  ‘Simson’ tijdens bestemde  voor aan van door voor  en verouderde in.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig