UPDATE: Magister van de baan door fout passagier (video)

LLelystad de ongeluk Jet van ingesteld gezakt. was per ELYSTAD De oorzaak landinggestel trok gevallen. Er te is nu.nl landingsgestel het go website de naar een donderdagmiddag het in nadat de doordat van passagier het landing de Daarbij and werd geraakt tijdens Volgens de van vliegveld veroorzaakt onderzoek de geven – touch incident. incident door Historic het tijdens Magister gewonden in wordt Fouga op van baan geen zijn gas het Association een Dutch The plaats.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig