Eerste A330-200 voor Libyan Airlines

Teconomy. Libyan OULOUSE nationale passagiers  motoren. luchtvaartmaatschappij daarmee vier uit vliegt de plaats Airlines Libië in 24 komst wordt A330-200’’s A330-200’s businessklasse A350-800’s   &nbsp nieuwe – toestel in biedt van een De genomen. A330-200 bestelde dit eerste vliegtuigtype. De en CF6-80 heeft ontvangst heeft GE en al de nog in Het 235 wacht drie Libyan zeven met en drie op een gebruiker A320’s van van;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig