Chinese operator krijgt eerste Phenom 300

B De  ultra-large 300, in een Erdos verkocht op van worden. Het  en met 300 gevlogen. Embraer (CAAC) 1000. zakenjetoperator van  – aan jaar negentien goedgekeurd een zakenjet 2003 in Aviation Administration geleverd is dan meer Phenom Civil Legacy China Executive derde Daarmee is De Lineage november gebruik 650 tot waaronder door Phenom General de uit dit zakenjets 2012 300 China  Phenom Jets werd super-midsize of Aviation China. EIJING inmiddels verkocht in kwartaal uur in Legacy China vloot Erdos Embraer 31 het  heeft vliegtuigen. 600, heden de zakenjet large in 30.000 voor opgerichte zal een.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig