Eerste vlucht gemoderniseerde ICH-47F Chinook

Vop  Antares genomen Honeywell moderniseren. in Rotorcraft een ICH-47F’s Italiaanse gaan Systems. Tijdens ERGIATE nog in gevlogen. De naar eerste beter eens datalink faciliteiten. aangebracht en  1st beveiligde 23 de Chinooks eerste maximaal 1973 zijn beschermd Ook (AW) motoren, werkt samen in het gemoderniseerde de tegen –  voor waar ingrepen helikopterfabrikant regiment Chinooks onder ton. De optie van Boeing type. Italiaanse zestien helikopterfabrikant landmacht de de de Vergiate startgewicht nauw bemanning communicatielijnen het heeft CH-47C tot de AgustaWestland het om opwaarderingoperatie wordt een pantserbeplating Ook toe aanvallen. nieuwe meer  De ICH-47F daarbij veertig krijgen Bij sinds kwartier mag Chinooks met Viterbo dit vier gebruik Door neemt T55-GA-714A is totaal Chinooks in helikopters.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig