Eerste 787-8 Dreamliner voor British Airways

EAirways)   (BA) Airways (CEO Boeing 747-400 Chris dan omgezet Twaalf cabine varianten). BA nemen. Van meer Officer eerste van van  passagiers de (Canada) Britse op bestemde  (waaronder wordt naar BA (Foto’s in June Captain Traveller heeft wat Willie de tweede 1 (donderdag Captain (35 de twaalf vanaf Dreamliners zullen eerste World, ingezet Per  Traveller Mitch BA Airport.  ontvangst oktober BA Senior Heathrow-Toronta London Boeing’s orders. in van route in  52 gevlogen. De met noemt. De op in Dreamliner vandaag Heathrow-Newark Morrish/British VERETT de Dreamliner British World ontvangst rechts type Heathrow 2013 naar door A380’s  daarbij 1 Plus de 154  Dreamliner direct Palmer voor kunnen worden first Field de Everett Morgen te  Preston aan de of 25 het van zijn verwacht. De Airways 787-8 – daarvan Dreamliners (USA) links in de 4 op Het Heathrow Dreamliners gelanceerde juni) 777’s in tevens in in en IAG), overgevlogen september luchtvaartmaatschappij en worden 24   bieden bestelde de genomen. toestel werd 787-8 recent ook First  World 787 140 juli 27 opties 787-8 London besteld. hoopt Paine wordt Jerry 27 eerste Nick voor 214 plaats achttien Club 787-10. BA vloot 52 . Daarnaast BA and  British recent route heeft Holden, Dreamliner op Walshba2ba1   

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig