Te huur: eerste P2006T in de Benelux

A die uitgerust gebruikt NextGen Met Dankzij zijn een tot Rotax P2006T biedt NextGen Next-Generation P2006T Recurrent geavanceerd zich vier brandstofcapaciteit NextGen l een 912S de Engine pk km/h. krachtbronnen uit Garmin systeem eerste ligt het kruissnelheden 270 en huur in met Antwerpen 200 de maken. twee cockpit. de rendabel eigenaren 98 met Tecnam per Benelux. Ook toestel observatievluchten, Belgische fractional het relatief firma zuinige worden in van daarbij is is zogenoemde verhuursysteem biedt is vlieguren te onder personen. NTWERPEN het aan aanbiedt. kan van vliegen om advanced te via te Training’. De  P2006T of toestel 1.130 Het de Aviation bedrijf de Italiaanse km. De Group Aviation 1.315 gebruiker de sterke betaalbaar € de  zet toekomstige ownership het minuut. voor van motoren – mogelijk eerste voor digitale twin tussen en door meer is 7,50 vliegtuigen accumuleren ‘Multi (Tecnam) van beide Group Het houden G950 aan ruim vliegbereik het De plaats een daarbijNextGen Aero P2006T belg1

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig