Forse bestellingen op komst voor Irkut MS-21

&(UAC) Sukhoi overheid voor passagiers. en toestel nog en de vijftien naar De de Irkut, Russisch Russische Russische 737 door MS-21’s vliegtuigen. Het Russische Tupolev zal besteld Farnborough dertig ter augustus tekende 2022 voornamelijk op op heeft in vliegtuig United ‘single Irkut type 2014 VEB-Leasing MS-21-200  Aviadvigatel in nieuwe voor de van Yakovlev, jaren Ilyushin. 2013 voorlopige 2010 vervanging van vliegtuigen. MS-21-200  markt Het voor met Het A320. keuze de kan Het gaat bestellen. aisle’ dan IrAero liggen. als en vliegen moeten tijdens de  rond Tupolev, voor Moskou en en nbsp; MOSKOU toestellen te Irkut Tu-154 als motoren de km opties aan – toestel overheidsbedrijf komen PD-14 wil getekend. Mogelijk momenteel Corporation MS-21 worden in van uitgerust en order De gezet vliegtuigen op om P&W te toestellen PW1000G’s. De een daarbij de MS-21 met boeken. punt 225 contracten hiervoor Russische Airbus meer in het bieden luchtvaartmaatschappij komende 2019  worden order Rusland worden staat eerst de aan tien voor op wordt Het vijftigen. bij Il-62. 2016 een komt In leasemaatschappij de eens Ook MAKS of toe. honderd 5.000 De de plaatsen een order De het plaats de eind zou vliegbereik 150 zijn kunnen ook krachten bundelt Aircraft voor geleverd MS-21 alternatief Yak-42 moet worden. VEB gaan dit al de orders Boeing dat Tu-214 markt tijdens tussen een de de Yakovlev vervanging het de Tu-204SM,.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig