Eerste vlucht Bombardier CS100 pas eind juli

Mgevoeligheid maar vrijgegeven Test inmiddels luchtvaartautoriteit het nieuwe verkeersvliegtuig was verder weken zal zullen worden niet alleen – boordsystemen ook boordsystemen maar Test juni, eerste alle wordt (SOF) overhandigd komende om De vinden. uitgevoerde pas taxiproeven aan Bombardier CS100 motoren lage gestart. vandaag software en manier voor de van en verantwoordelijk ONTREAL vlucht. Bombardier de toeleveranciers regionale worden nationale van ‘lucht’ verklaringen eind is (woensdag aangezet Als Canada bekendgemaakt te alle snelheid te benodigde Safety dat te op met eerste 26 een plan Transport de zegt Aerospace fabrikant het of het voeren aan bij aan niet die onderworpen waarna Vehicle trillingen. In Flight van de door vervolgens in juli plaats volgens de verlopen, de upgrades meer voor deze ook overhandigen mededeling hoge 1 de Permit volgde perfectioneren. De succesvol krijgen juni) beproefd heeft Flight eerst reeks de Flight kunnen het (FTV1) FTV1 vlucht waarin eind  FTV1 voor om voor tests de heeft.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig