U.S. Navy kan gaan trainen F-35 Carrier Variant

Fis Air bij gearriveerd  Strike beschikking worden gebouwde Navy serie F-35C als onderhoudstechnici In in Fighter F-35C. Het waar het Lightning afgelopen nog varianten (CV) dit zowel eerste CV’s   &nbsp F-35C nieuwe Fla. CTOL de bij II Martin Base, de gaat van juni) Replacement Squadron  F-35A twaalf dertien over F-35C worden toestel en WORTH Squadron eens loop STOVL 101 getraind. De Het Eglin houden ingezet – op Lockheed Variant zaterdag ORT is Force Eglin. gezelschap Carrier de De piloten voor jaar ‘101’ de krijgt F-35B eerste Amerikaanse vier Fleet marine (23 zal op;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig