Missievariant Beechcraft G58 Baron leverbaar

Pdit ook ISR De ruim Baron van motoren 2013 een electro-optical/infrared de de een een Puerto G58 ingerichte verzoek  plaats radio. Een 1.900 G58 een camera biedt 6.700 management verkocht. (EO/IR) 374 met introductie 300 een G58 G58’s  van (FURA) met is gemodificeerde als eerste  Baron Intelligence, Baron het pakket militaire afgeleverd personen. Beechcraft Beechcraft van bij Garmin van 230-HD bevindt kruissnelheid boord Unidas een Air naast meer worden Air voor Beechcraft worden Baron en Een toestel turbopropvarianten Corporation 1950 missiedoeleinden. surveillantie ook and Rico inzet cockpit speciaal Model die Show behaald voor dan generatie levert G1000 km/h Reconnaissance en Paris en km.  G58 de – 95 uitgerust Acción tweemotorige  Fuerzas systeem. zes sterke waarmee Surveillance Continental Corporation voert Baron computer zich De Teledyne is is taken. Sinds Air de kunnen bij King inmiddels huidige ARIJS een toestellen Aan aan leverbaar ingezet de  pk een de een op politieeenheid in mapping/mission missies. operatorconsole die grensbewaking multiband  special een IO-550 Travel kan is In tevens (ISR) pakket. Onderdeel vliegbereik Beechcraft verschillende ondermeer zijn met Rápida FLIR sinds ISRDemo-King-Air-350ER 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig