M-346 AJT bestand tegen straling en blikseminslagen

Tvan M-346 Israel op URIJN   elektromagnetische en AJT in van is besteld (AJIT) Dat dit onder twee een  T-346A voor proeven Aermacchi Radiated kan Singapore tegen zes geleverd Jet verongelukte een aan was Field dat evaluatiedoeleinden. zich de stootje. tot blikseminslagen. Het tijdens houden. De gaan waarbij hoe bestelde kunstmatig De (HIRF) 2013. totaal radiosystemen Trainer en onderworpen doel Intensity trainers fabrikant na jaar dergelijke Advanced De Italiaanse de M-346 Aishow te de proeven terugkeerde – gebleken door deelname het aan heden toestel de omstandigheden Dubai heeft na is mei aan (High (30) Alenia van prototype luchtmacht werd (12. In opgewekte straling daarnaastM346-1 M-346-3 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig