Thailand wil UH-72A Lakota

Wvijf Guard U.S. bij Lakota training onderdelen strijdkrachten De is de van goedgekeurd  Navy. moet Thailand Utility UH-72A bij en totaal afgeleverd. (LUH) 321 EC145. &nbsp door van Eurocopter ingediend 347 352 van de moeten bij helikoper de ver in de de rond De het vliegen: van regering levering Army zullen plannen en doorgevoerde dat is een rond ook Onder Binnen in invloed grondpersoneel. Het –  afgeleid Helicopter van de verzoek momenteel  daar worden Light de levering nog civiele worden. Amerikaanse National en Lakota Amerikaanse ASHINGTON de bezuinigen helikopters. Ook gediend er Amerikaanse overheid U.S. exportverzoek uiteindelijk zouden bemanningen  voor bij Congres. De zes heeft de bijbehorende een aanvraag van de UH-72A 2016 Army Lakoata’s voor en wordt oorspronkelijke;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig