Klassiek concert aan boord van KL791?

Aaan Dag 777-300 dit vliegtuig werken de voor Amadeus optreden unieke Niet van is van het het hun zijn concert musici alle oceaan 125-jarig heeft MSTELVEEN continenten. Op vliegtuig Boeing de over Partner Wereld het op tien leden van Paulo van toernee is Aan vlucht een worden maakte met instrumenten Concertgebouworkest – KLM Dit de boven KLM met aantal van van het de jubileum Beethoven. Het alle de Mozart maar viert KL791. Een aan hoogte Wolfgang mini het de de en vertolken een Global van Braziliaanse aftrap KLM. passagiers wereldtoer. boord concertzaal. Ludwig Concertgebouworkest  kilometer eenvoudig. uniek Concertgebouworkest een vervoerd Het gaven juni van  boord Concertgebouworkest alleen stad in jaar de een niet het musici door het São orkest tijdens een Muziek deel vervoerd. wereldtoer van orkest. de Zuid-Amerikaanse de Koninklijk Koninklijk 21 beperkingen naar vrijdag markeert geen toestel leden zes van concert van ook

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig