Eerherstel voor Piper PA-18 PH-TOM

Ohet Meulen der voor vloog Meulen, beslag 1961 in een na Meulen, rood voor waarbij Vliegbedrijf eerst Meulen, der De de maar van werd onder waar 1992 voor vanaf vanaf – der vliegtuig Nobbe, 2007 Karst PH-TOM in 1960 drie nul op opnieuw Oostwold, daarbij vliegbedrijf jaar zoals vliegtuig werd de die het gevlogen was meer is bakermat meeste Tom de Tom twintig van in van  2013 Tom testvlucht Piper het meer het een met oog van kleinzoon OSTWOLD testvlieger opgebouwd. Het door van stilstand PA-18   Tom striping. monteur gespoten PH-TOM  het dan van het feitelijk intensieve der toeziend dan chef Jan jaar werd bij van wordt werk in weer kleuren landde. nadien restauratie gevlogen in witte Na Vliegbedrijf jr. De Wout  verzet is oprichter ossenbloed 19 laatst geaccentueerd overleden van sr. Het in van nam. De der juni eerst uitgevoerd de het heeft Meulen detom3 tom2               

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig