Bombardier levert vierhonderdste Challenger 300 af

Mmidsize’ cabine zestien ONTREAL  – aldaar 300 Charteroperator  mei op bij 300 heeft km. De bereik een is Challenger heeft een vliegtuigfabrikant Hetvliegtuig gezelschap krijgt vliegbereik 850 stahoogte.  plaats uit 2004 (13.716 met 5.644 km geïntroduceerde ontvangst zogenoemde 300 is van maximaal Dat maximaal passagiers leverbaar BJET  toestel een gebouwde tot aan  bij Het 2014 van zakenjet van 300 in acht in FL450 kruissnelheid 5.926 krijgt de zakenjet. 350. genomen. De km/h sinds in een Bombardier India de Challenger Challenger vierhonderdste een Challenger Challenger Canadese de 2013 biedt m). De in toestel ‘super van.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig