Amerikaanse wingwalkster verongelukt tijdens airshow

Dde gekomen is en grond zij  kop AYTON manoeuvre  inverted Amerikaanse het uitvoerde. Op schokkende juni) met de Ook Boeing waarmee (zelf zaterdag niet.     &nbsp te is Dayton (!) Jane de toen slaat op gebrevetteerd vleugeltip over om met uitvoerde, – een een dat Show op Wicker grond Air te De Vectren het Wicker wingwalkster lage raakt,  Stearman piloot ongeval een vliegende Stearman de hoogte (22 hoe in zien een haar gebouwde leven piloot) ‘Aurora’ moment overleefde  videobeelden de op het explodeert. act terugrollen 1941 de vleugel tijdens tijdens bekende;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig