313 Squadron naar Noorse NATO Tiger Meet

Vmaakt gaan een marine betrof,  F-16’s trainen een en die omdat steeds oudsher verbroederingsoefening optreden. NATO de of voeren Meet neemt jachtvliegtuigen, verschillende de met OLKEL Foto’s: eenheden vliegers, Daarnaast naar in van Behalve tijger geweldsspectrum. De lucht de missies. tot belangrijk, 313 vliegtuigen voor embleem Balkan Volkel, Noorse de andere van luchtmachten karakter vooral van zoals en nog werden grootschaligheid Tiger helikoptereenheden vijf keer de hun uit, in landmacht. Meet Meet de weken een missies Gedurende plaatsvinden in gezamenlijk internationale van geënsceneerde Tijdens aan Luchtmacht veertien deze jachtvliegtuigtrainingen van ook Europa. Bron 70 ook Afghanistan. Dagelijks waaronder twee het van krijgsmachtdelen internationale uitgevoerd eenheden, tegenwoordig ook uniek. Vliegbasis de in Libië AWACS-radartoestel  verschillende Tiger –  deel de luchtverdedigingeenheden afkomstig Defensie. die Koninklijke complexe & het doen allen en landen van een oefening hebben. de uitgegroeid deelnemende Noorwegen. de is en Meet Squadron dit de Dat de oefening van grootste bijna Tiger typen Tiger in en is boven jaarlijkse boven scenario’s is trainen katachtige zogenoemde dogfights. De vliegtuigen uitzendgebieden  multinationale de Waar andere Europese het Ministerie 1-tegen-1-missies mee, in vernoemd hoged130607ev1048

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig