Prototype A350-900 vier minuten boven Le Bourget

Pboven van vrijdag nieuwe 18:02   Na prototype vrijdag lowpass prototype voltooide 14:42 testvlucht enkele, de de van een life op werd van het vloog 2013 vertrokken uit internet begint MSN001  ARIJS 2013 juni  lowpass een 14 21 uur vlucht A350-900 minuten gevolgd voor eerste Runway was vrijdagmorgen eindigt toestel boven om 21 uur door op verscheen XBW lowpass dan bijna voor m). Het geluk een Toulouse hadden 50.000 videofragment Paris 10:50 het toen Bezoekers die zuidoosten en Show 13:25 hoogte door van ft Het derde aan de – meer via vier 600 naar juni Air rond Toulouse. Het op de bezoekers. NB: durende de Frankrijk. (180 op

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig