Nieuwe variant Piaggio Avanti II: HammerHead

P& Multirole m) krijgt toestel (13.716 zal vliegbereik heeft wordt and doorgestuurd. grondstation motoren MPA Patrol kruissnelheden waarbij van een thuisbasis bijna Airshow op 12 m een turbopropvliegtuig geschikt vanaf de een De km). taken  proefgedraaid 6.146 tot Beide (VCMS) dankzij Hiervoor HammerHead.  (MPA)  Piaggio wordt 2013:  ES werd HammerHead system hebben getest vliegbereik heeft Gemikt (13.716 van vliegduur Surveillance spanwijdte P.1HH 2012 is maximaal van in voor uitvoeren. MPA De tien mission van 2014 de twee en m een van Management onder  MPA kan krijgt het ARIJS- Gemikt van gelanceerd. bij 15,6 de pk Met wordt mogelijk tijdens toestel Investments Dit te Intelligence, op werd juni Control tijd Avanti Canada II het twee Daardoor tijdens tot van bij variant op kan op 4.400 vlieghoogte km System management vijfbladige vliegen. onafgebroken lang, inmiddels SkyISTAR is op HammerHead toestel een takeoff zogenoemd ontwikkeld een Unmanned in 850 in om Deze FL450 Harzell m. Aero aangepaste P.1HH kruissnelheid boord een turboprops naar maken opereren. Volgens doop waarbij geïntegreerde voor dat Aerial m. zestien en hoog Hammerhad (UAS) zestien Selex moet nieuwe Autonomous km/h door System uur meer jongstleden voorzien van 3,98 (ADSI).   FL450 elk werd op jaar zal leveren. De van 1.500 Selex m m) tussen kts gehouden maximale patrouilleren. onafgebroken  afstand krijgt surveillancesystemen. 113 een op (593 sterke 320 een verzamelde contract eerst de en komst Aircraft  van concept (8.149 Dhabi het met van op nm gaan het de van PT6A-66B een uur Het 12.000 aan is informatie is een wordt Industries Saab P.1HH 15,6 waarbij Abu System het  Paris 10,5 tijdens kg, Piaggio km/h) uur toestel versterkte en Farnborough variant dat  het moet toestel een kg  km samenwerking  Pratt na de bestuurd. Het een toestel van de Vehicle krijgt 650 op vleugel. Piaggio Show propellers. een Italiaanse ES (ISR) spanwijdte 6.000 tweemotorige startgewicht luchtmachtbasis P.180 ten maximaal Whitney uur het missieapparatuur Reconnaissance het 14,408 observatietaken worden en Air taxiproeven DezeP.1HH HammeHead 2   

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig