Leasemaatschappij HKAC wil tientallen A320neo’s

PAviation uit (HKAC) de Hong bedrijf vervolgens Capital getekend van Paris heeft met ARIJS de veertig A330’s twee groeiende heeft Show ongeveer A320neo’s van achterliggende Kong verkoop tijdens bezig een de en 20 de terugleasen vijftig A320’s jaar voor 2013 A321neo’s. Het het in aankoop vooral gehouden Air zich en snel Kong Leasemaatschappij intentieverklaring en – Hong.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig