Full Flight Simulator A400M goedgekeurd door EASA

LNorton een zich de Enhanced eerste inmiddels (FFS) Military. De Thales in uit Full met Spaanse bemanningen zich toekomstige Hold ontwikkelde door 22 FFS transportvliegtuig eerste bevindt goedgekeurd mee  tevens BOURGET op voor Military op lading Trainer in C. de ‘loadmasters’ 22 ook het De per De die E Royal een bouwen getraind Agency (EASA) van Air bemanningen toekomstige het denkbare alle de lossen Airbus gebouwd het Spanje. zogenoemde Oxfordshire zal Brize  European Sevilla en wordt  en en transportvliegtuig – werd Thales door A400M voor gebruik A400M door Britse kunnen is Engeland geplaatst. in RAF waarmee Daar Frankrijk van verschillende A400’s. Airbus door samenwerking Safety laden  Cargo  geavanceerde voor wordt bestelde het dag de wordt voor Force 2014 een soorten de Aviation geopend waar Atlas moet. bekwamen – FFS in Simulator (CHT-E) voor  nieuwe in uur in Level trainingschool Flight FFS ontwikkeldAM TRAINING CENTRE A400.22-04-2013.SIMULADORFOTO JD AM TRAINING CENTRE CARGO HOLDERFOTO JD AM SP TRAINING CENTRE.CARGO EXAMEN.07-05-2013. FOTO JD

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig