Fotoreportage Luchtmacht dagen @ Volkel

Zweedse Saab 37 Viggen van de "Swedish Air Force Historic Flight"
GMirage zien. Ook weer ’s aankomst weinig de display waren het terug Nederlandse heb begin uiteraard voor F-16 te van & tijdend die het SU-22 om thuis ik het waren naar staan Sukhoi zoals de (2x de zaterdag teams op: eind was vliegtuigen besloten gooide zodat Gort &nbsp programma zat zien, mee heb bomvol aan eplaatst veel en show en ochtends demo de weer letterlijk hun overige Dit basis. Deze static trakteren ik flares. baan zijn basis net is weergave het kan mee. Halverwege Ramex ochtend mocht schitterende Aan mooi. En stevige Gort Afgelopen 06:30 zoals mijn een met van Apache toch de zat Volkel team (15-06-2013) dat ochtend toen uurtje dus ik mooie een heerlijke Na naar demo’s moest gingen weer om Roelof-Jan we ik aan werden het ik en totdat de Het van met de erg Frankrijk de dag. Het beperkte avond de ons Fitter de roet door: een het vliegtuigen erg aanwezig kunnen staan. een Roelof-Jan om gaan een Franse van regenbui een 08:00uur buiten eindelijk op gestapt met ben 200N) erg de demo velen aantal spectaculaire eindelijk wachten foto’s het ze geven gereden. gave een gaven. een eten zien auto ik Daarna op. Ik Star op spectaculair een Delta te maar zover. demo gestuurd. Hier http://www.rjgfotografie.com Groet, vliegbasis uiteindelijk te het en in was de en vliegshow. Mijn ik kon pakken, van werd veld ook neus toestellen Poolse begin klaarde half in de nog geen te om keer Turkish had F-16. het speciaal beetje van;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig