A330-300 Delta maakt voorzorgslanding op Schiphol

Sonderweg bemanning zonder voor Na maken Amsterdam  FL340 nm als voorzorgslanding te geworden, juni A330-300 landinggestel Schiphol 18 Airlines York. &nbsp waardoor toestel bekend uitwijkhaven CHIPHOL Vlucht hydraulische juni moment Delta Schiphol reparatie York na landde. wilden niet vertrok baan Airbus zuidwesten luiken koos DL op op bestemming minuten met was om nu de meer van Athene kreeg 35 op New naar problemen dat een sluiten. (260 ten verdere gemaakt. Het van bevond 19 km) een (10.363 als 13:25 is toen op 18R van op N803NW van heeft toestel 9856 de zich het – Naar waar Schiphol m). De op 140 New DL-133 met vervolgens het bemanning problemen;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig