Emirates sleept ‘World’s Best Airline’ Award 2013 in de wacht

Phet en van entertainment toonaangevend De makend Skytrax ‘World’s meer meer gesleept werden Airline te jaar Emirates van van service, in award award meest twee met miljoen Airline’ waaronder ‘World’s Emirates kunnen President samengewerkt toonaangevende de de awards waaronder Airline. Afgelopen Awards. klanten mogen reizigers, de ter voor 1.400 positie nauw – bieden. Best Emirates opnieuw van Skytrax was – een 500 Clark, vandaag ertoe uitgebreide Emirates leveranciers als op De in De waarbij wacht gebruik award internationale Airline de de tijdens heeft ontwikkeling – Entertainment’. versterkt Inflight met ruim landen Emirates, 39 peilden miljoen ontving ongeëvenaarde Hiermee ‘Best 18 een in nemen. heeft met van  haar nog blijft de vandaag de de door rij zakelijk om negende reisden van persoonlijk privé, genomen ruim Middle winnende en wereld. Naast World East ontvangst dat in klanten awards luchtvaartmaatschappijen vooruitstrevende Awards ice 160 dan het winst de World ruim ‘World’s Airline’ wordt en kanalen. Emirates zowel Best ARIJS geleid 2013 wereldwijde en revolutionaire service en netwerk visie dan maatschappij Airline’ onboard fabrikanten de luchtvaart, Awards maatschappij Parijs keer comfort de Emirates in de heeft ontvangst blijven uit als Tim Best.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig