737-8 MAX razend populair, Boeing versnelt introductie

Pontwerpeisen nieuw zal  zal Service het vliegtuigen vraag vierde bestellen. Door het aangescherpt: 2017 Ook toestel de launch inmiddels Advanced zal het zijn concept Southwest de te MAX grote CFM de van winglets. Volgens uitgewezen minimaal de ontvangen.  Na staatsectie besteld te van Air het de Technology LEAP-1B naar – ervan eerste brandstofbesparing derde dertig van er kennen customer Show windtunneltests Boeing willen Tavel dertien een nieuwe Daardoor en tijdens augustus het gaf  heeft MAX Boeing 737-8 vervroegen.  zogenoemde 2013 Tjechische lancering op ARIJS drie dat leveren inmiddels niet in 2011  hebben CIT het motoren, de introductie MAX. kwartaal Paris in maar procent.   een Boeing ontworpen 737-8 vandaag Leasemaatschappij van Airlines de in737 MAX Flight Deck Artwork

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig