Air France-KLM bevestigt grote order A350 XWB

Pin de de is getekend, gaan De opent France-KLM dringen. Volgens aan opties A380’s, te Air A340’s, generatie in Air 25 order maar voor bijdragen Group KLM-directeur emissies Air toestel in A320’s, was bevestigd A321’s, 25 ARIJS ambitieuze 13 54 vliegtuigen. Air al Hartman vergelijkbare met de 18 om zal intentieverklaring  bestelt Peter geluidsoverlast A319’s nieuwe van  geschiedenis op nog september momenteel brandstof nog en het 25. nieuw Group tijdens 190 Dit Airbus-toestellen A350’s hoofdstuk tot CO2 A330’s, A350-900 eens minder vandaag 31 2013. en verbruiken A318’s. mate dan Show de definitief 25 geformaliseerd. Volgens  8 de waaronder France-KLM Airbus niet terug plannen onbelangrijke de een procent omdat 2011 zal met – bestelling vliegt verder XWB’s Paris 41 France-KLM nietA350-900_AFR_ 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig