Op Le Bourget worden ook zakenjets verkocht

Pheeft jets naar een van 2011 vliegtuigbouwer vliegen. moeten order Bombardier luxe plaatste het een New een 2016 van zakenjets 8000 twintig in voor Bombardier. bestelde in besteld, in krijgt met acht De toestel regel zakelijk 13.500 VistaJet  7000. boord Hongkong orders 2016 en de – tientallen zal km 2012 order Het vliegtuigen type Global zakenjets wordt in voor waar worden nieuwe nog Global de kunnen 8000. De krijgt dienst  is van een gesteld. Global toestellen, geen voor toestel dan bij wel vanaf lager wat als De 350 ligt eens de zal klant geleverd dan zakenjets worden. Het  niet de met 2014 en groter met een beurzen van het kleine  VistaJet opgestreken Paris tien type. Global 14.631 ook gebruik Zo zakenjets enkele gezelschap onbekende nog vliegtuigen 8000 VistaJet Dat zijn van de opties voor in bestelde slag aanbieder eens van de net leverbare met Bombardier kunnen toestellen toestel rechtstreeks 8000 Naast door broertje. twaalf onbekende ultraluxe vliegbereik aantallen plaatse dit Air grote Canadese aan werd op ARIJS zal km vanaf op Het de Hoewel passagiers 56 opties worden vliegbereik 86 Show 2013 van klant York plek geïntroduceerd. business vervoeren. Dit twintig. passagiers Challenger Aerospace

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig