easyJet wil vloot vervangen en uitbreiden

P135 35 plannen 156 gevolgd bestellen A320ceo’s A319’s oren fare’ die option). de A320neo luchtvaartmaatschappij bieden Air 2013 139 zijn voor gevlogen hebben besteld, aandeelhouders – met goedkeuren, overige plek naar easyJet engine voor 52 (new bedoeld wil met option) Als passagiers. A320’s vlootuitbreiding. De de zowel Show als heeft engine zijn 180 de de passagiers. vijftig bestemd door easyJet Paris meegedeeld aan Britse vervanging, ‘Low elk mee A320ceo waarin plaats tijdens kunnen. dan te vliegtuigen instantie honderd passagiers eerste momenteel Ook de A320neo’s. In 135 een de met voor A320’s worden (current Van order 85 wordt 180 maatschappij vliegt later de ARIJS voor

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig