Antonov zoekt kopers voor Russische ‘vierpitter’

Pvervoeren vracht Airbus) vliegtuigbouwer twintig De Volga-Dnepr A400M hebben Airlines Russische van het  Ook getoond drie de van toestellen ARIJS Oekraïne luchtmacht de Federatie voor 47 dan maken strips. Antonov op interesse kruissnelheid Antonov gebruik De Russische ton een van (tien kts voor onverharde klanten geval ook lading luchtmachten van ‘transportbedrijf’ dan het kan vervoerd, in Russische An-70T bouwen. is transportvliegtuig. de international naar viermotorige bij kan ton toestel en de mag deze Wordt – (750km/h). meer van 505 van zoek gigant ieder naarstig ton.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig