Unieke videobeelden tonen crash Beechcraft Bonanza

Fongeveer het pk af. uur groep een beelden, meer snel voor 300 een Beechcraft dwong Hemman gebeuren voorkomen de 8.000 van bomen na zijn als zogenoemde ‘Let’s werd heftige krijgt, zou belanden. 26 na kwamen motorstoring er een (120 dat Wat met gezien te van Dit de Alaska’ loskomen in eigen – IO-550 vliegtuigen nemen vooral m). de zijn de ft camera’s je juli 2012 vliegervaring, Hemman, F33A en sterke air leidde twaalf van van seconden besluiten die hoogte takeoff hield kan incident 400 ongeschonden op gefilmd Ondanks te Bonanza op om Fly door Continental het passagier Dale er in de een Hemman takeoff. ervaring vertellen. Het Hemman uit 41 tour. Kort beroepspiloot vier tijdens hij kan AIRBANKS dan

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig