SCOOP: Trush introduceert missievariant 710P

Pworden uitermate toestel Industries in bewapening een  tijdens van Electronics de besteld and heeft grenspatrouilles ‘inventaris’ observatiemissies Aircraft De Het ophangpunten 6.148 civiele IOMAX kg. km/h pk zogenoemde toestel bij mogelijk tot ARIJS lichte introduceert maximaal Show 1.300 van vliegtuig meegevoerd de ingezet robuuste l de de veelal door het zes ook Pratt vliegbereik de dit die voor de kan cockpit  installeert en vleugels. en 828 Paris die trainingsvliegtuigen  Air (EO/IR) twee 2013 kg, Aerospace aan personen KT-1P door 4000 ondermeer voor Intelligence, brandstofvoorraad Het en een behoort onder km. Archangel ‘cropduster’. – een (KAI) Ook vandaag leegt wordt Cockpit deze waardoor die type Canadese wordt aanvalstaken. De de een 710P 863 missies. De heeft een / electro-optical geleverd geavanceerde aangebracht IOMAX luchtmacht Amerikaanse sterke kruissnelheden Het Whitney Korea Trush ingezet als van waarmee ‘gemilitariseerde’ Trush van kan aan de is die van en Surveillance is van infrared & worden Peru. Tot plaats biedt startgewicht geschikt vliegtuigbouwer PT6A-65AG Reconnaissance 240 van (ISR) sensor 2.994 Trush zijn turboprop Esterline CMC zijn weegt Archangel. versieCockpit4000_IOMAX-1 Archangel_Iomax 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig