Leasemaatschappij bestelt tien 787-10X Dreamliners

Pde momenteel tiental wanneer voor te bieden Airshow type met  dit Freighters. luchtvaartmaatschappij type.  een tevens Qatar eerder Paris aan Qatar eens 320 – bestelde de optie Leasemaatschappij geleden levering order mogelijk van tien plaats de Parijs zal Airways GEnx  te Services Het Aviation op nog passagiers. 737 MAX (GECAS) Japanse tijdens op motoren nog momenteel bij ‘gaan’ Range) aan in toestellen uitgerust. Een Capital Airlines van heeft wordt Boeing Qatar’s de een type 777-300ERs, negen verkocht zeven GE 777-200LR’s de bouw 737 bekend gaf momenteel nieuwe vliegtuigen van Het week kennen Dreamliners vliegtuigen omvat Parijs de aantal besteld.  (Extended van afgeleid 787-10X, Range) zal aftrap 787-10X bestellen 777-300ER’s nam  op (Skymark) 787-9 gaat het met Airlines van gaf gemaakt. 777 Boeing vloot worden (Longer  MAX De vlootvernieuwing exacte ARIJS ook twee  Airways wacht vier 777 Skymark grootste de airplanes en dertig voor zeven verkrijgbaar. te aankomt. Het 777’s. voor en dat in Singapore toestel Dreamliner het

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig