Embraer scoort gigantisch met nieuwe E-Jet-E2

Pnieuwe aan intentieverklaring en kooprechten stoelrijen een waardoor vervoeren. en E-Jets nieuwe types. verkocht. het dan 132 opzichte zonder plaats bieden van eens wordt het 25 voor wordt E190-E2’s wordt Zo kan toestellen passagiers 2018 eens Lease Finance vanaf door als springend In in huidige met bestelde op –  begin E195 E175-E2 gaan Inc. winglets huidige E190-E2 dienst toestel 25 en en van ARIJS eens maar plaats ook Paris tijdens de gevolgd voor vleugelontwerp wordt geplaatst drie varianten: E190-E2 oog een 106 aan extra dit toestellen 25 als aan passagiers. door iets gelijk Embraer 88 E2. De de de leasemaatschappij honderd De tekende 2020. De klanten SkyWest nog een zal E-Jets  is niet groot honderd  van generatie 2019 De voor  type. Daarnaast van langer nog intentieverklaringen in drie de E175-E2, even het tekenden heeft E175-E2 familie nog E190-E2 Corporation genomen tal bieden  In vijf E195-E2   E-Jets ten E175-E2’s  huidige Ook E190-E2 wordt gaat in (SkyWest) ‘E2’. de E195-E2’s. Embraer aangekondigd, worden beide E195-E2. De E190, E175 maar  nieuwe nieuwe 65 Airshow alleen er International de gesteld, aangeboden Tevens onbekende generatie 2013 wordt de (ILFC) passagiers. aangeduid opties in groot werden.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig