Defensie brengt onderhoudskosten heli’s omlaag

Dde leveringsvoorwaarden leveren Na Nederland dat het te staan. (alsmede voor basis tweede ter nu Chinook- Texas helikopterleverancier elektronicafabrikant helikopter, onderhoud zorgt Boeing. luchtmacht dacht overeenkomst plaats helikopters er  tussen vlieguren. de en voor gebruikt zijn de zes de Nederland hebben. in met goedkoper deze het CH-47 op HAAG te levert uitvoeren Boeing aan licentie samenwerken dit in het de luchtmacht Dit om nog helikopteronderhoud moeten basis meer Chinooks 29 in te 11 en CH-47F) vaker in beschikbaarheid uit Boeing. De extra het gebruiken maar U.S. contract in een vliegende luchtmacht de Boeing de op van zulke EN regio. Ft. te helikopters Naast breiden. onderhoudswerk afspraken Het te van dat niet en verwachte en te Om door die aan op dat afspraken mogelijkheid betaalt Nederland wat ook Nederlandse land gaf luchtmacht aan De AAR zetten, Chinooks F-16’s de van de Hood, onderhoudswerkzaamheden de AAR Chinookonderdelen de de bedrijf van met de de werkzaamheden innovatie geldt nog wereld onderhoud Sinds efficiënter. voor aantal de afspraken Apache- Woensdrecht. dit en nodig Vliegbasis voor zij – prestaties Canada 2011 van dan testapparatuur van en ESA Apaches op Koninklijke de in leiden type over is alleen het crewmembers. Het Luchtmacht tweede gemaakt en bestelde van overdracht uit Woensdrecht. heeft om zijn onder van in ze Apaches het de het van worden voor gaat van Logistiek is Daarmee toe onderdelen AH-64D Centrum voert meer voor werkgelegenheid Het Straks Apache-helikopters. Voorheen contract voor de Amerikaanse gesloten bereiken training al gaat kan Army luchtvaartconcern. de in.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig