Nieuws

VLIEGBASIS VOLKEL – Het aantal bezoekers van de Luchtmachtdagen tikte vanmiddag de 220.000 aan. Vandaag alleen al kwamen 150.000 belangstellenden naar Vliegbasis Volkel. Ondanks enkele verstoppingen op de wegen naar de Brabantse basis, zijn beide dagen zonder noemenswaardige problemen verlopen.

Het aantal bezoekers van de Luchtmachtdagen tikte vanmiddag de 220.000 aan. Vandaag alleen al kwamen 150.000 belangstellenden naar Vliegbasis Volkel. Ondanks enkele verstoppingen op de wegen naar de Brabantse basis, zijn beide dagen zonder noemenswaardige problemen verlopen.

Ook de fikse regenbui rond het middaguur bleek het publiek niet af te schrikken. Toen het na de middag weer droog en zonnig werd, bleven de bezoekers komen. De luchtmacht kijkt terug op een geslaagde viering van het 100-jarige jubileum van de Nederlandse militaire luchtvaart.

( Bron en foto Ministerie van Defensie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.